Over LKS Installatietechniek

LKS Installatietechniek is een typisch regionaal bedrijf uit Asten en installeert al ruim 40 jaar in Zuid Oost Brabant en Noord Limburg.

Met 20 medewerkers verzorgt LKS de technische installaties in nieuwbouw – renovatie – grootonderhoud en utiliteitsprojecten.

LKS is een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan we bewust om met ons wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken we bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren we ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf.

Naast bovenstaande is LKS ook nauw betrokken bij het welzijn van de medemens zo trachten we iedere dag voor onze medewerkers een zo’n prettig mogelijk werkklimaat te creëren.

Daarnaast willen we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden om weer toe te treden tot de arbeidsproces, het zogeheten Social Return.

LKS is sinds 2006 een onderdeel van Sankomij Installatietechniek BV uit Veldhoven.

Sankomij heeft 2 bedrijfsvestigingen:

NIEUWBOUW, UTILITEIT, GROOTONDERHOUD EN RENOVATIEWERKEN

Medewerkers op de tekenkamer staan borg voor een optimale calculatie en werkvoorbereiding voor zowel projecten in aanbesteding, advies of bouwteam. Met de modernste automatisering programma’s zoals Autocad- Nordined en Syntess worden de projecten tot en met de garantieperiode gecontroleerd op voortgang en kwaliteit.

KWALITEITSSYSTEMEN

Sinds 2012 is LKS Installatietechniek een gecertificeerde installatiebedrijf volgens de laatste internationale normen van BRL  6000-04-05-07-08-16 en 21.

Deze hoge kwaliteitsnorm gecombineerd met een constante kwaliteitsverbetering zijn de basis voor goede werkomstandigheden, een prima product en tevreden opdrachtgevers.

OPLEIDINGEN

Omdat opleidingen de enige garantie is voor kwaliteit in de toekomst, wordt jaarlijks hier veel geld en energie in geïnvesteerd. Iedere medewerker wordt gestimuleerd om vak gerelateerde opleidingen te volgen welke voor hem of haar van belang zijn in het nog optimaler kunnen uit oefenen van het vak. Elke gevolgde opleiding wordt samen met de betrokken medewerker geëvalueerd en gekeken of het beoogde resultaat is bereikt.

Lees meer

Tijdens het sollicitatie traject wordt ook veel aandacht besteedt aan de vooropleiding van de sollicitant. Omdat echte vaklieden schaars worden zijn we met een opleidingsinstituut een samenwerking aangegaan om gemotiveerde leerlingen het vak in de praktijk te leren. Een speciaal hiervoor aangewezen medewerker binnen de organisatie begeleidt deze medewerkers en is de spil tussen bedrijf en school.

LKS Installatietechniek is al vanaf 2002 een erkend leerbedrijf, certificering afgegeven door Kenteq.

Lees minder

WAAROM LKS INSTALLATIETECHNIEK

Jaren ervaring

Medewerkers

Bij LKS Installatietechniek kunt u terecht voor bijna alle disciplines van het installatievak namelijk:

  • Loodgieterwerk

  • Onderhoud, reparatie en service

  • Sanitairtechniek

  • Luchttechniek

  • Centrale verwarming

  • Warmte terugwinning

  • C.V. ketelvervanging

  • Zonne-energie

  • Koelinstallaties

  • Aardwarmte